23.05.2017
Kirjaston etusivuDiakin etusivuKirjaston palvelut aakkosissaHenkilökunta ja kirjastot

OPINNÄYTETIETOKANTASyksystä 2009 alkaen Diakissa valmistuneet opinnäytteet on tallennettu ammattikorkeakoulujen yhteiseen Theseus-tietokantaan >>

Diakonia-ammattikorkeakoulun kesään 2009 mennessä valmistuneet opinnäytetyöt ja niiden kuvaukset löytyvät tämän sivun opinnäytetietokannasta hakemalla.

Opinnäytteet ovat tekijänoikeuden alaista aineistoa. Ne ovat vapaasti luettavissa ja tulostettavissa henkilökohtaista käyttöä varten, mutta tekstejä lainattaessa on lähde mainittava. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.

Voit hakea opinnäytteitä työn valmistumisvuoden, yksikön ja/tai tutkintonimikkeen perusteella. Ctrl-näppäimellä voit valita valikosta useamman vaihtoehdon. Käytettävissä ovat myös opinnäytetyön tekijän ja työn nimen mukaiset haut. Lisäksi voit hakea vapaalla tekstihaulla haluamaasi aiheeseen liittyviä opinnäytteitä (haku kohdistuu opinnäytetöiden koko tekstisisältöön ja viitetietoihin). Suurin osa opinnäytetöistä on saatavissa pdf-tiedostona, johon on linkki viitetiedoista. Pdf-tiedostojen avaamiseen tarvitset Adobe Reader -ohjelman. Voit tarvittaessa hakea ja ladata sen tästä linkistä. Hae Adobe Reader >>

Valmistumisvuosi:
Toimipaikka:
Tutkintonimike:
Kieliversio:
Haku tekijän sukunimellä: Haku opinnäytetyön nimellä:


Vapaa tekstihaku:
Voit yhdistää hakusanoja AND-sanalla tai hakea vaihtoehtoisia hakusanoja OR-sanalla (esim. lapset AND kasvatus, vanhukset OR ikääntyneet).

Opinnäyteiden tiedot löydät myös Diakin kirjaston aineistotietokanta DIANAsta, josta näet paperimuotoisten opinnäytetöiden saatavuuden.

Mikäli huomaat jonkin opinnäytetyön puuttuvan tietokannasta, voit ilmoittaa siitä meille yhteydenottolomakkeella.
Tietokantaa rakennettaessa ei ole voitu huolehtia parhaalla tavalla töiden ulkoasusta. Mikäli sinulla on opinnäytteestäsi parempi tiedosto olemassa tai haluaisit valmistumisesi jälkeen saada opinnäytteesi opinnäytepankkiin, kerro meille toiveesi yhteydenottolomakkeella.